Image
Liiza Coverley Mørch

Før healingen:

Kommer du med et åbent sind og med en intention om at modtage healing, vil du få en større oplevelse.

Healingen påvirker dig uanset hvordan din indstilling er, men din personlige oplevelse af healingen, vil være større jo mere imødekommende og afslappet du er.

Du er altid fuld påklædt, og du vil enten ligge eller sidde med et tæppe over dig.

Healingen og oplevelsen af en healing, vil være forskellig fra klient til klient, thi der er ikke to mennesker der en ens.

Under healingen:

Under healingen vil dit energilegeme og derigennem din krop blive renset og healet. Energien i hele dit legeme vil blive løftet og hævet til en højere frekvens.

Denne energiændring kan opleves både som varme, kulde og/eller prikken i huden. Måske du vil opleve farver, flygtige dufte, indre billeder eller pludselig blive overvældet af følelser. Lad disse indtryk komme og gå, anerkend dem, for derefter at slippe dem.

At modtage healing er for de fleste mennesker dybt afslappende og nogen oplever faktisk at falde i søvn. Det at 'falde i søvn' og opleve 'ingenting' er måske lige netop det der er brug for - og det har ingen betydning for effekten af healingen.

En healing kan bevirke, at der gives slip på spændinger både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Under healingen oplever (ser/mærker) jeg stemninger, blokeringer, symboler m.m. og der kan opstå spontan kontakt til f.eks. guider eller afdøde som har positiv interesse i dig.

Formålet med en healing er at årsagsbehandle; fjerne, ændre, løfte og bevidstgøre, så du kan gå ud i livet og være den bedste udgave af dig.

Healing er for mange et værdifuldt redskab til at skabe balance mellem krop, sind og ånd. For i balance kan du bedre udleve dit optimale potentiale og være i kontakt med din indre stemme/intentionskraft - simpelthen finde din melodi her i livet.

Efter healingen:

Efter healingen, vil vi dele oplevelsen og sammen vil vi via samtale afrunde healingen og skabe klarhed og indsigt.

Som formidler af healingenergierne, er det min oprigtige intention at skabe balance i de
forskellige lag af bevidstheden, så du selv kan løse dine udfordringer - fysisk eller følelsesmæssigt såvel som psykisk.

Efter en healing er det vigtigt at du mærker efter, hvordan du har det.

Lyt til din krop. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvis du er syg, skal du altid kontakte din læge.

Derudover skal du huske at drikke rigeligt med vand i de efterfølgende dage. Vandet hjælper med at udskille affaldsstofferne.

De følgende dage vil jeg også opfordre dig til, så vidt det er muligt, at tage det roligt - hvile og give både krop, sind og ånd mulighed og tid til at tilpasse sig.

Din krop foretager en udrensning både på det fysiske og følelsesmæssige plan.

På det fysiske plan kan det betyde at:

* du sveder mere

* der kommer forbigående smerte i områder, hvor du tidligere har haft problemer

* du får influenza-ligende symptomer

* du skal på toilettet oftere

På det følelsesmæssige plan kan betyde at:

* du er mere sensitiv og sårbar

* du er irritabel, opfarende og lunefuld

* gammel sorg blusser op

* du føler dig træt

Er healingens temaet 'energiboost' vil du føle dig fyldt med energi, overskud og glæde.

Healing er ikke en opfordring til at undgå, at opsøge læge eller lignende, men et tilbud for at optimere muligheden for helbredelse.